«Людина починається з добра»

2018-10-25

Шкільна бібліотека провела урок доброти: «Людина починається з добра» присвяченого 100-річчю від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.

Учні 5-х класів зацікавлено слухали про творчість та педагогічну спадщину славетного педагога-гуманіста, педагога-практика ХХ століття. "Щоб бути Великим - треба бути людиною великої ідеї та великого характеру" (В.О. Сухомлинський). Школа, на думку Василя Сухомлинського, – це не комора знань, а світоч розуму, святиня і надія, духовна колиска народу, норовливе дитя суспільства. Це – світ душевних людських доторкань, зосередження добрих почуттів, тонких переживань. Це – вічне вогнище краси, освіти й освіченості. В школі дитина проводить один з найважливіших періодів свого життя, а не лише засвоєння знання, вміння, навички, способи діяльності.

Діти ознайомились із книгами, літературними статтями, казками, оповіданнями, художніми творами, які є у бібліотеці. У бібліотеці організовано книжкову виставку: «Людина починається з добра».

/Files/images/2018_rk/IMG_5777.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi