Новий рік!!!

2015-12-24

Новий рік! Ці два слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм,

подарунками, іграми, розвагами. Саме так проходили свята у нашій школі./Files/images/новий рік.jpg

Учні 1-5 класів з задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші. Усі присутні були приємно здивовані новорічними костюмами. І кого тільки не побачиш напередодні Нового року: чарівних метеликів, відважних піратів, ведмедиків, зайчат, інших звірят, навіть принцеси і чарівні феї завітали на свято. А який же Новий рік без супер Діда Мороза та Снігуроньки. Вони веселили, розважали, загадували загадки, провели багато різноманітних конкурсів.
Цікаво виступали класні колективи 5-7 класів на Новорічному святі «З Новим роком друзі». Вони вразили всіх присутніх змістовними міні-виставами з історії відзначення Нового Року, його традицій святкування в Україні та яскравими новорічними атрибутами.
Старшокласники підготували концертну програму «Новорічна чудасія». Одинадцятикласники порадували глядачів веселими сценками, запальними танцями, чудовими піснями. Закінчилося свято новорічною дискотекою. /Files/images/новий рік 2.jpg

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. І таких учнів у нас у школі багато. Висловлюємо щиру подяку всім юним артистам, які приймали участь у новорічних святах.

Швидко промайнули два святкові дні, а далі на наших учнів чекають довгоочікувані зимові канікули.

І у кожного, дорослого і малого, у серці зародилась надія – що в новому році неодмінно здійсняться усі мрії, які ми загадаємо під ялинкою. Адже новорічний час – чарівний, і всі побажання неодмінно збудуться!!!

/Files/images/новий рік 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi